Politie houdt dankzij alerte getuige drie inbraakverdachten aan

woensdag 15 maart 2017

Dordrecht - De politie hield dinsdagochtend met de hulp van een alerte getuige drie Dordtenaren aan, die worden verdacht van een poging inbraak in hun woonplaats.

Agenten surveilleerden dinsdag rond half elf op de Van Kinsbergenstraat, toen een getuige hen aansprak. Ze vertelde dat ze drie mannen iets in een auto had zien liggen en dat de mannen wegrenden toen de politie zagen. De agenten besloten het betreffende voertuig te controleren. Het voertuig was niet afgesloten. Er zat een hond in. En achterin lag een CV-ketel. Vanaf de auto liep een nat spoor naar een flat aan de M. H. Trompweg. Daar constateerden de agenten braakschade en troffen er tassen en een tweede CV-ketel aan.

Tijdens het onderzoek, kwamen er twee mannen aanlopen, die zich zorgen maakten om de hond in de auto. De getuige, die er ook bij stond, herkende de mannen en ze werden aangehouden. Even later kon de getuige ook nog melden dat de verdachte op het Admiraalsplein liep. Ook die werd aangehouden. Het gaat om mannen van 16, 27 en 34 jaar.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerjansdam | 112 alarmeringen Heerjansdam | Goedkoop Tanken in Heerjansdam | Supermarkten in Heerjansdam | Weerbericht Heerjansdam