Twee verdachten aangehouden in onderzoek naar dood van Maikel Rasoelbaks

dinsdag 25 juli 2017

Rotterdam - Vanmorgen zijn een 31- en een 41-jarige Rotterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij de gebeurtenissen die leidden tot de dood van Maikel Rasoelbaks. Het slachtoffer overleed nadat hij op 8 juli ernstig gewond raakte bij een vechtpartij op de 2e Rosestraat.

Beide verdachten hebben zich vanmorgen bij een politiebureau gemeld en zijn aangehouden.

Maikel raakte in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juli rond 02.30 uur ernstig gewond tijdens een massale vechtpartij tussen een aantal bezoekers in Club Playa aan de 2e Rosestraat. De bezoekers kenden elkaar al langer. Tijdens deze vechtpartij werd Rasoelbaks, terwijl hij op de grond lag, meerdere malen hard tegen het hoofd geschopt. Hij liep hierbij dusdanig hersenletsel op dat hij een week later, vrijdag 14 juli, overleed.

Zaterdag 8 juli zijn een 54- en een 29-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachten in deze zaak. Zij zitten in voorlopige hechtenis.

Tijdens de uitzending van 18 juli van Opsporing Verzocht is uitgebreid aandacht besteed aan deze mishandeling. Uit beelden en getuigenverklaringen bleek dat er meer mensen betrokken waren bij de vechtpartij en mishandeling. De beelden van de mishandeling zijn vooralsnog nog niet vrijgegeven, omdat aan de hand van deze beelden nog wordt onderzocht wie welke rol heeft gespeeld.

Een rechercheteam is druk bezig met het achterhalen van de identiteit van alle verdachten. Het publiceren van de beelden van de nog onbekende verdachten is hierbij een mogelijkheid. Personen die betrokken waren bij de vechtpartij kunnen zich melden bij de politie.

De politie vermoedt dat er nog meer getuigen zijn die beelden hebben gemaakt van de vechtpartij. We zouden graag beelden ontvangen van zowel de vechtpartij maar ook beelden van voor of na het incident. Uploaden van beeldmateriaal kan via http://politie.nl/upload

Alle informatie die leidt tot het oplossen van dit misdrijf is welkom. Dat kan via de opsporingstiplijn via 0800-6070 en anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerjansdam | 112 alarmeringen Heerjansdam | Goedkoop Tanken in Heerjansdam | Supermarkten in Heerjansdam | Weerbericht Heerjansdam